Qui som

Correm per un somni

Dream Runners som totes aquelles persones que pensem que val la pena córrer, esforçar-nos i implicar-nos en una causa solidària.
Estem oberts a tothom que tingui aquest sentiment.

CORREDORS POPULARS ORGANITZADORS PROFESSIONALS CLUBS DE RUNNING AJUNTAMENTS EMPRESES
PATROCINADORS CAUSES ONGS MITJANS DE COMUNICACIÓ CELEBRITATS ADMINISTRACIÓ SOCIETAT

Dream Runners és una iniciativa social i, per tant, sense ànim de lucre, que neix en el sí de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l'any 2000, que treballa a diversos països africans, molt focalitzada en la infància i en el àmbits de la salut i l'educació. Tots els membres i impulsors de Dream Runners som voluntaris i no cobrem cap remuneració.

En l'actualitat, el Comitè executiu de Dream Runners està format pels següents membres:

Direcció

Santi Llensa

Direcció Tècnica

Carles Farré

Comunicació

Sònia Ros i Jordi Parera

Disseny i publicitat

Toni Agelet

Màrqueting i Fundraising

Joan Vinyets

Comptabilitat i Finances

Glòria David

Relacions Internacionals

Johanna Thornblad

Social Media

Marije de Ruiter

Organització curses

Diana Aguilar, Francesc Ribera i Griselda Portela

Administració

Carolina Molina

Donem suport a qualsevol tipus de causa solidària

Les causes solidàries


Oberts a donar suport a qualsevol tipus de causa solidària tant a nivell nacional com de l'anomenat Tercer Món (sempre i quan sigui coherent, realista, justa i sostenible). Igualment, estem oberts a donar suport a qualsevol tipus d'organització i/o ONG impulsora d'aquesta causa (sempre i quan sigui sense ànim de lucre i pugui demostrar una trajectòria seriosa, ètica i transparent en la seva gestió).

Àmbits de suport

  • Infància i vellesa
  • Pobresa i marginació
  • Recerca / investigació / tractament de malalties
  • Desenvolupament / Àfrica

Causes concretes

Dream Runners només donarà suport a accions, actuacions i/o projectes concrets i demostrables. En cap cas finançarem entitats d'una manera genèrica, ni a la seva estructura.

Principi de concentració de causes

Dream Runners no és una plataforma de crowdfunding, no volem dispersar les nostres accions ni caure en personalismes. Correrem i ens esforçarem per un nombre limitat d'objectius o causes per no diluir ni minvar la nostra força.

Si sou una entitat sense ànim de lucre o una ONG i creieu que el vostre projecte pot encaixar en els nostres objectius, passeu-nos la vostra proposta i la valorarem seriosament.

Running, fundraising i solidaritat

Què / per què / com?

Què és Dream Runners?

Dream Runners és córrer per un somni; fer-ho per una causa comuna i solidària que ens uneixi en l’esforç; convertir un repte esportiu individual en un de col·lectiu que vagi molt més enllà; gaudir de l’esport i de la solidaritat; en definitiva, donar sentit i esperança a cadscun dels nostres kilómetres i curses…

Què volem fer?

Volem fusionar els conceptes de running, fundraising i solidaritat.

La nostra missió és fomentar la pràctica del running, canalitzant-la cap a la implicació i fundraising (captació de fons) dels corredors en benefici de causes solidàries.

Per què ho volem fer?

Els corredors de fons acostumen a atresorar una sèrie de valors: esforç, disciplina, salut, superació… Tanmateix, en el repte esportiu del fondista popular, tota aquesta energia només acaba contribuint a satisfer al propi corredor –que no és poc- quan assoleix la seva fita. Dream Runners vol transformar aquest enorme potencial individual afegint-hi un segon repte tant o més ambiciós que el primer: la implicació dels nostres corredors en una causa solidària comuna que ens uneixi en l’esforç.

Com ho volem fer?

  • Creant un equip: Dream Runners Team, que ens uneixi per afrontar un doble repte, esportiu i solidari, participant en curses i/o en activitats paral·leles promogudes per l’equip.
  • Potenciant el fundraising (captació de fons) dels Dream Runners, tot implicant-nos en vers les causes solidàries a les que hi donem suport.
  • Participant i/o organitzant curses solidàries amb el suport i col·laboració de diferents ens i organismes públics i/o privats.
  • Creant una comunitat formada pels propis corredors i per referents en diferents camps de l’esport (medicina esportiva, nutrició, fisioteràpia, entrenadors, etc.).
  • Difonent un missatge positiu i proactiu a la societat, contribuint activament a crear un món millor i més just.

 

Dream Runners en acció

Vídeo

Amb la teva ajuda…

Algunes xifres

96
Causes solidàries

Hem pogut participar en totes aquestes causes solidàries

765
Corredors inscrits

Cada any anem sumant més corredors i corredores

40
Curses realitzades

I encara ens queda molt per córrer!

943500
Euros recaptats

Hem pogut recaptar fins ara