La Marató de Barcelona amb Etiòpia

Sobre aquesta causa

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com dels corredors que hi pendran part a la mitja i la marató de Barcelona 2017, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions i donatius de la MITJA i la MARATÓ DE BARCELONA 2017, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més deprimides i necessitades d'Etiòpia: Wollo.

El projecte inclou, entre altres aspectes, la construcció i equipament d'una maternitat, la formació del personal sanitari de tots els centres de salut de la província, la recollida de dades i el treball de camp amb les comunitats rurals per conscienciar-les de la importància de donar a llum en un centre de salut, tot involucrant a les comadrones tradicionals.

En el projecte, del que també és partner la fundació Probitas, hi participen UNICEF, Pathfinder i el Ministeri de Salut d'Etiòpia.

Agraïm a tots els patrocinadors, voluntaris i corredors, la seva contribució i involucració decisiva per fer realitat aquest somni.

Data
Categoria
Causes