Informació sobre donatius

Donatius

Els donatius es realitzen a través de la plataforma PayPal.

Pots fer la donació amb el teu compte personal PayPal i, en cas de no tenir-ne, utilitzant la teva pròpia tarja de dèbit o crèdit, sense necessitat de crear un compte PayPal.

Privacitat i seguretat de PayPal. És segur utilitzar PayPal?

PayPal protegeix la teva informació financera amb sistemes de prevenció de fraus i de seguretat líders del sector. Quan s'utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, rebràs el rebut de la transacció per correu electrònic.

Desgravació

Els donatius a Dream Runners desgraven un 25% del seu import en la qüota de l'IRPF o, en el seu cas, el 35% en la qüota de l'Impost sobre Societats, en ambdós casos amb els límits legals establerts.

Si vols desgravar-te el donatiu, necessitarem el comprobant de la teva donació, que podràs imprimir o descarregar directament a PayPal, un cop finalitzada la donació.

Pots sol·licitar la desgravació a través del formulari:

Formulari de sol·licitud de desgravació    CatalàEspañolEnglish
    En compliment de la Llei Orgànica 157/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, aquest qüestionari tindrà un tractament estrictament confidencial, essent titular i responsable del mateix la fundació IPI-COOPERACIO.