Causes

La Marató de BCN con Costa de Marfil

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de suport a infants amb discapacitats gresus de Costa d'Ivori, desenvolupat per la Fundació IPI-COOP.

La Marató de Barcelona amb Etiòpia

correm per la salut materno-infantil d'Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com dels corredors que hi pendran part a la mitja i la marató de Barcelona 2017, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions i donatius de la MITJA i la MARATÓ DE BARCELONA 2017, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més depri

Puigcerdà corre per Costa d'Ivori

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca de la Cerdanya, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de suport a infants amb discapacitats greus que l'ONG IPI-COOP està desenvolupant a Costa d'Ivori.

Cornellà amb Costa d'Ivori i amb la fibrosi quística

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de suport a infants amb discapacitats gresus de Costa d'Ivori, desenvolupat per la Fundació IPI-COOP.

Andorra amb Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS ANDORRA 2015, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més deprimides i necessitades d'Etiòpia: Wollo.

Mollet és solidària

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca del Vallès, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia i al menjador social de Càritas Parroquial de Mollet del Vallès.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS MOLLET 2014, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquestes causes.

Puigcerdà corre per Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca de la Cerdanya, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

La Seu d'Urgell corre per Etiòpia i per Aliments per la Solidaritat de la Seu

Con el apoyo de un número importante de entidades públicas y privadas, así como de muchos voluntarios de la comarca de l'Alt Urgell, Dream Runners quiere dar un impulso al proyecto de salud materno infantil que la ONG IPI-COOPERACIÓ está desarrollando en Etiopía, así como para el proyecto "Aliments per la Solidaritat de la Seu d'Urgell".

Por eso, todo lo que recaudemos de las inscripciones de la I CURSA DREAM RUNNERS LA SEU D'URGELL 2014, así como de las aportaciones de los diferentes patrocinadores del evento, se destinará a estas causas que, por un lado, salvará m

Les Franqueses corre per Etiòpia

Amb el suport d'un nombre important d'entitats públiques i privades, així com de molts voluntaris de la comarca del Vallès Oriental, Dream Runners vol donar un impuls al projecte de salut materno infantil que l'ONG IPI-COOPERACIÓ està desenvolupant a Etiòpia.

Per això, tot el que recaptem de les inscripcions de la I CURSA DREAM RUNNERS LES FRANQUESES 2014, així com de les aportacions dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment, es destinarà a aquesta causa, que salvarà milers de vides de mares i nounats d'una de les províncies més deprimides i necessitades d'Etiò

L'Albagès amb Etiòpia

El petit poble de l'Albagès, en ple cor de la comarca de Les Garrigues, ja fa anys que col·labora amb la fundació IPI-COOP en diversos projectes que tenen com a beneficiària a Etiòpia. En aquesta ocasió, el municipi organitza, amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, una cursa solidària a favor del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Orlaran i de la mateixa fundació IPI-COOP, ambdues amb projectes al desenvolupament a Etiòpia.

Pages

Share